Житловий будинок з підземним паркінгом на вул. Мучній у м. Львові

Рейтинг проекту: 
1455

Багатосекційний житловий будинок запроектований в безпосередньому сусідстві з рекреаційною зоною парку Знесіння. Ця обставина зумовила концептуальне рішення житлового комплексу, а саме - максимальне підпорядкування комплекса оточуючому природному середовищу. Криволінійна форма плану будинку відповідає характеру рельєфу, а змінна поверховість не контрастує з силуетною характеристикою ландшафту. Житловий комплекс складається з 10 секцій з 4-8 поверховістю, кожна секція якого запланована 5-квартирною на 1,2,3-кімнатні квартири об'єднаними сходовою кліткою, ліфтом і великим холом, кожна квартира має лоджію. Квартири на останніх поверхах за рахунок перападу висот секцій мають вихід на експлуатовану озеленену терасу. Генпланом передбачено дитячий садочок, необхідний комплекс спортивних і відпочинкових майданчиків, за рахунок перепаду рельєфу запроектований підземний паркінг.

© 2013-2019 Західноукраїнський Архітектурний Портал. Всі права захищено.