Реконструкція будівлі по вул. Зеленій у Львові під торговий центр “Арсен”

Рейтинг проекту: 
275

Двоповерхова будівля, прямокутна в плані, збудована в 70- х роках для промислово - складської функції. Згідно проекту реконструкції на першому поверсі будівлі розмістився супермаркет з торговим залом площею 1767 м.кв., складськими, виробничими та адміністративними приміщеннями. Рівень підлоги першого поверху понижений на 0,6м від існуючого для створення безперешкодного пересування покупців з візками. Другий поверх пристосований для торгівлі промисловими товарами.
Мінімальне оточення будівлі зумовило  активний дизайн фасадів. При головному вході влаштований щедро осклений хол з ескалаторами. Двоповерхова добудова холу під кутом вливається до основного об’єму споруди, додаючи відчуття пригод і відкриттів. З гостинністю і привітністю вилітає навіс над головним входом, виводячи інтер’єр назовні, як велику привабливу вітрину.

© 2013-2019 Західноукраїнський Архітектурний Портал. Всі права захищено.